Social Icons

Ingin Jadi Ahli Shaklee?

Q: Bagaimana nak jadi distributor Shaklee ? 

A: Registration fee (SEUMUR HIDUP! ta perlu renew yer) hanya RM65 + RM10 (WM) / RM20 (EM) untuk postage member kit.  murah x?? hihi Ataupun anda boleh beli barangan bernilai RM680 atau 200 UV/points (jumlah UV berdasarkan produk), anda boleh dapat FREE membership. :)

Q: Berapa modal yang diperlukan ?

A: Tak perlu modal pun sebab dengan Shaklee ini kita boleh buat ala-ala dropship - bila customer order dan bayar barulah kita bayar kat Shaklee. Shaklee pula akan poskan barang tu kepada customer kita. Senang kan ? :)Saya buat dulu pon tak de modal.. Melainkan anda nak simpan stok kat rumah, suka hati lah invest berapa pun.  Untuk kesenangan anda juga jika ingin buat bisness...

Q: Berapa sales/belian kena maintain setiap bulan ?

A: Tak perlu maintain sales/points unless anda sudah jadi leader. Tiada jumlah minimum yang anda perlu beli setiap bulan kecuali anda memang target nak mendapatkan cash bonus. Nak beli untuk sendiri dan keluarga sahaja pun boleh. Tak rugi pun jadi ahli. :)

Q: Berapa keuntungan boleh dapat setiap bulan ?

A: Bergantung kepada sales/purchase kita pada bulan tersebut. Minimum 150 UV/points untuk layak dapat cashback/rebate/bonus. Bonus bermula dari 5% sehingga 21%, depending on berapa UV/points kita dapat. :)

Q: Kena cari orang ke ? Kena head hunting ke ?

A: Tak perlu ! Saya pun tak suka nak cari-cari orang paksa-paksa join/beli. :)

Q: Tapi saya tak tahu macam mana nak mula berbusiness...

A: InshaAllah saya akan guide & coach anda sebab once anda dah register dengan saya, anda dah jadi tanggungjawab saya, 'anak' saya. :) Saya akan masukkan anda ke dalam GROUP RAHSIA yang mempunyai 1001 tips untuk memulakan perniagaan. Kelas utk belajar semua disediakan. Kelas semuanya di alam maya, Santai2 sambil jaga anak pun masih boleh join kelas. Cuma usaha untuk berjaya itu terletak pada diri anda sendiri. InshaAllah. :)

Q: Saya nak register jadi ahli but tak nak jual-jual ni, boleh ke ?

A: Suka hati lah haha. Boleh je. Beli untuk kegunaan sendiri pun boleh. Saya takkan paksa anda jual, tanya lah mana-mana 'anak' saya, saya tak pernah paksa. Semua yang nak berbusiness semua atas inisiatif sendiri. If you need guidance saya akan tolong. :)

Q: Ok, cool ! So bagaimana nak register?

A: Saya boleh tolong registerkan. Anda cuma perlu bagi details yang diperlukan+registration fees. Selepas itu,anda tunggu kat rumah, nanti member kit sampai ye. :)

Clear tak ? Hehe. If ada soalan tambahan boleh message saya ye. :)

www.wasap.my/60193337371
 

No comments:

Post a Comment