Social Icons

Kami bantu sediakan 1000 mg kalsium keperluan ibu menyusu dengan Ostematrix

Ostematrix Shaklee ni suplemen wajib bagi ibu - ibu menyusu terutama sekali bagi mereka yang tidak suka minum susu.
Keperluan kalsium bagi ibu menyusu dianggarkan 1000mg sehari.
Adakah anda dapat menyediakan keperluan sebanyak itu setiap hari untuk tubuh anda?
Jika tidak, tubuh akan mengambil sumber kalsium itu dari tulang sedikit demi sedikit...
Takut nanti, belum sempat tua, dah osteoporosis...
Nauzubillah..
Pengalaman saya dengan Ostematrix ni, ia turut melancarkan peredaran pembungan najis... senang nak berak.. sebab saya memang dah ada masalah sembelit dari zaman anak dara lagi.. Ini yang membuatkan saya makin jatuh cinta dengan Ostematrix..
Dan saya percaya, apa yang kita makan, itulah yang akan disalurkan dalam susu ibu... SI manja anda juga akan dapat merasakan khasiatnya..
ingin mencuba?
SriFairus
Order dan Pertanyaan
~ Sri Widias Tuti
~ ID 836723 
~ whatsapp / sms / Call 019 333 7371
~ FB page : http://www.facebook.com/sri e-shoppe
~ IG : srifairus



kami tak jual susu ibu... tapi ada menjual Alfalfa complex sebagai penggalak susu...

Kenapa nak kene ambil alfalfa ni?
Alfallfa membekalkan micronutrien yang diperlukan oleh tubuh..

Apabila nutrien cukup dalam tubuh terutama sekali micronutrien yang diperlukan dalam aktiviti penting tubuh, susu dapat dihasilkan dengan lebih lancar..

Konsep demand dan supply juga harus diguna pakai bagi membantu penghasilan susu dengan lebih lancar..

ibu2 di galakkan untuk membuat power pumping bagi mendapatkan hasil yang lebih menggalakkan..

Penggalak susu mungkin tidak dapat memberikan kesan yang terbaik jika konsep ini tidak dipenuhi..








SriFairus
Order dan Pertanyaan
~ Sri Widias Tuti
~ ID 836723
~ whatsapp / sms 019 333 7371
~ FB page : http://www.facebook.com/sri e-shoppe
~ IG : srifairus

Wht's Good for Mom is Best for Baby - Alfalfa sebagai penggalak susu semulajadi

Salam Semua..
Sempena minggu penyusuan susu ibu sedunia saya nak kongsi kebaikan dan kelebihan Alfalfa complex adalah sebagai 'milk booster' buat ibu menyusu.

Selain menyelesaikan masalah kesihatan wanita seperti merapatkan kembali keintiman selepas bersalin, ia juga dapat menyelesaikan masalah keputihan, dan yang paling utama merupakan detox (nyahkan toksin) kepada tubuh.

Manfaat alfalfa kepada penyusuan pula, Alfafa merupakan penggalak susu semulajadi di mana ia membekalkan micronutrient kepada susu yang menjadikan susu ibu lebih pekat, berkhasiat, membuatkan anak kesayangan kita lebih kenyang dan mendapat khasiat  susu ibu yang optimum.


SriFairus
Order dan Pertanyaan
~ Sri Widias Tuti
~ ID 836723 / 3f Richgold
~ whatsapp / sms 019 333 7371
~ FB page : http://www.facebook.com/sri e-shoppe
~ IG : srifairus

Assalamulaikum semua.. 
lama dah tak menulis dari di blog ni.. Rindu.. 
InshaAllah, akan lebih banyak perkongsian nanti...

Alhamdulillah.. feeling better...
dah 2 hari MC,  tapi dah tak teruk sangat macam semalam...
Apa yang saya buat, selain ikut nasihat Dr supaya minum air kosong yang banyak dan makan ubat. Selain itu, saya turut makan Antibiotik semulajadi yang Friendly to breastfeeding mom macam saya.. (yup masih BF Farha).
Apa tu? Mestilah Garlic Complex Shaklee...
Garlic Complex mengandungi sebatian Allicin aktif (dari ekstrak bawang putih tanpa haba) dan ekstrak rosemary & spearmint. Bukan semua garlic tablet ada yang dijual dipasaran mengandungi sebatian aktif Allicin tau.. 

Fungsi : 
  1. Meningkatkan sistem imun tubuh dan menghalang penyakit berjangkit seperti selsema.
  2. Juga berfungsi untuk detoksifikasi dan menurunkan paras kolestrol
  3. Juga boleh menstabilkan paras glukosa darah

GARLIC COMPLEX SHAKLEE


Harga Retail : RM56.25
Untuk mendapatkan harga ahli, boleh hubungi Sri di www.wasap.my/0193337371/garliccomplex