Social Icons

Durian Runtuh! Sukakannya? Gandakannya!!!!

Saya ingin kongsikan keseronokkan Shaklee saya dengan ANDA! Jika anda sukakannya, mari gandakan kegembiraan anda!!!
Bermula 23 Februari 2011- 30 April 2011


Hadiah Utama

Product Shaklee bernilai RM1000

Hadiah Bulanan

2 x Fullpack set A

1x Voucher Disc penginapan di Marriot / Renaissance


Apa yang perlu anda lakukan?
  • Anda hanya perlu membuat pembelian minimum sebanyak RM200 (tidak termasuk kos pos) dalam satu invois menggunakan ID saya 836724 dan layak menyertainya. Anggapkan ini hadiah saya buat anda yang banyak memberi sokongan kepada saya selama penglibatan saya dalam shaklee secara online.

  • Pembelian melebihi RM400 melayakkan anda mendapat dua cabutan, RM600 untuk 3 cabutan dan seterusnya.

  • Jika anda membuat pembelian secara walk in, pastikan anda membeli di branch yang disahkan oleh Shaklee dan bukan dari mana-mana mereka yang menyimpan stok (Shaklee tidak menyediakan stokis) dan sms kan kepada saya di 012-6742355 atau email sri_asn@yahoo.com : Nama , No telefon dan Sales Order No yang ada dalam invois belian.

  • Cabutan bagi hadiah bulanan ialah seramai 3 orang dari senarai pembelian di mana kami menyediakan 2 set untuk Multivitamin, b com dan Vitamin C serta seorang akan memenangi Voucher Disc Percutian/ Penginapan Di Marriot/ Renaissance.

  • Tiada slogan atau soalan yang perlu dijawab.

  • Cabutan akan dibuat setiap bulan dan BERITA HEBAT : Pemenang hadiah bulanan LAYAK untuk menjadi pemenang hadiah UTAMA. Inilah BONUS BERGANDA! Bermakna walaupun anda telah menjadi pemenang hadiah bulanan , anda masih berpeluang memenangi hadiah UTAMA.

  • Lebih banyak pembelian lebih banyak peluang!

  • Punya kekangan untuk membeli vitamin fullpack? Inilah peluang mengajak adik beradik atau opismate anda berkongsi duit dan membeli vitamin bersama. Beli vitamin secara fullpack, dan anda boleh bahagikan kepada rakan / adik beradik yang dikongsi. Mana tahu anda memang? Hadiah juga boleh dikongsikan bersama! Gandakan kegembiraan anda dan adik beradik/rakan kongsi anda!!!!

  • Jangan tunggu lagi. Pernah dengar iklan Peraturan 88: Sukakannya! Gandakannya! Bermula 23 Februari 2011- 30 April 2011.

Jadikan tahun 2011 tahun yang penuh dengan kesejahteraan, kesihatan, kegembiraan dan kekayaan!!!!!!

Pernahkah anda terfikir mengapa Full Pack vitamin Shaklee lebih murah?

* ianya adalah harga ahli dan saya beri kepada semua kawan-kawan ibu termasuklah kalian yang membaca blog ini.

* tiada kos re-packing.

* belian secara pukal pastinya lebih murah :)

* Berbaloi dengan lebih penjimatan!

* Ber "seal" dan lebih baik.


Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM80 dan free delivery. Sms atau telefon saya ditalian 012-6742355.
 
Salam sayang dari Srifairus

No comments:

Post a Comment