Social Icons

Apa yang sesuai untuk anda...

Hari ni saya happy sangat bila seorang customer dari Puan Zaina, Tanjung Malim call kata dia berpuas hati sangat setelah mencuba Trial Pack Set B bersama lecithin.. menurut beliau yang baru 5 hari mencuba set B ni, dah mula dapat mengumpul stok dan tidak perlu lagi tergesa2 untuk menyusukan bayi pada pukul 11 pg sebab stok semalam mencukupi untuk anaknya hingga tengahari.. selalunyer dapat 2 oz bila mengepam dan sekarang telah dapat 6 oz sekali pam di waktu pagi.. alhamdulillah.. apa yang lebih mengembirakan saya bila dia kata dah boleh pakai baju lama semula dengan pengambilan lecithin..happy nyer saya bila dapat panggilan dr customer yg puas hati.. saya dah pun mencadangkan agar beliau mengambil full set yang boleh diambil selama 4 - 6 bulan.. lebih jimat dan boleh di makan satu keluarga...

JOm lihat vitamin2 Shaklee..yang mana satu sesuai untuk anda
pagi ni jom kita check...dalam banyak2 set supplemen Shaklee yang kami dah groupkan ni... yang mana satu sesuai untuk anda....(gambar yang cantik comel molek ni...diambil oleh jurufoto kami yg juga comel molek...si mommy icha...hehe)



SET A ~vitalea ,vitamin C, B Complex ( 3 botol fullpack ni cuma rm188 untuk kegunaan 4 hingga 6 bulan. jika Trial Pack cuma RM80 utk 30hari)

•sesuai untuk semua golongan yang mementingkan kesihatan - lelaki, wanita, pelajar, wanita mengandung,menyusukan anak,warga emas ...

•sangat tepat bagi mereka yang sibuk dan gaya pemakanan seharian yang tidak sihat dan tak seimbang

•sesuai bagi mereka yang selalu stress, keletihan, mudah mengantuk

SET B ~ Alfalfa, Vitalea ,vitamin C, B Complex (4 botol fullpack ni cuma rm231 untuk kegunaan 4 hingga 6 bulan. jika Trial Pack cuma RM80 utk 30hari)


•sesuai untuk semua golongan yang mementingkan kesihatan - lelaki, wanita, pelajar,menyusukan anak,warga emas ...(kecuali mereka yang menghidap SLE dan kecuali mereka yang mengandung)


•AMAT2 sesuai sekali untuk ibu2 menyusu kerana dalam set ini terdapat alfalfa yang bertindak sebagai penggalak susu

•sangat tepat bagi mereka yang sibuk dan gaya pemakanan seharian yang tidak sihat dan tak seimbang

•sesuai bagi mereka yang selalu stress, keletihan, mudah mengantuk

SET C ~vitalea ,vitamin C, B Complex.Zinc Complex ( 4 botol fullpack ni cuma rm215 untuk kegunaan 4 hingga 6 bulan. jika Trial Pack cuma RM100 utk 40hari)

•sesuai untuk mereka yang baru melahirkan..baik secara normal atau ceasarean...kira ni mcm set lepas pantang gitu...

•sesuai jua untuk mereka yang mempunyai masalah rambut gugur

SET D ~Vitamin C, B Complex. Vita E Complex ( 3 botol fullpack ni cuma rm236 untuk kegunaan 4 hingga 6 bulan. jika Trial Pack cuma RM80 utk 30hari)


•sesuai untuk mereka yang sangat mementingkan penjagaan kulit...dan inginkan kulit yang cantik

•sesuai juga untuk mereka yang mengalami masalah kolestrol tinggi atau sakit jantung

•sesuai jugak untuk ibu2 yang mengalami masalah nipple melecet

SET E ~ Alfalfa, Vitalea ,vitamin C, B Complex, Ostematrix (5 botol fullpack ni cuma rm280untuk kegunaan 4 hingga 6 bulan. jika Trial Pack cuma RM130 utk 30hari)

•set ini sama seperti set B cuma mempunyai tambahan sebotol ostematrix (Cal/Mag)..jadi siapa yang perlukan ostematrix? ~ ibu mengandung,ibu menyusu,mereka yang ada masalah nak nak minum susu,mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.,mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.,mereka yang kit kepala yang teruk dan berhari-hari.,merea yang sedang menjalani fisioterapi.mereka yang mempunyai masalah pecah2 di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki dan mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah.

SET F ~ Alfalfa, Vitamin E ( 2 botol fullpack ni cuma rm162 untuk kegunaan 4 bulan. jika Trial Pack cuma RM70 utk 30hari)

•sesuai untuk wanita yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran..cantik anggun gitu...vitamin E ni sebagai anti oksida,anti penuaan,menyokong dan mempercepat pembaik pulihan otot & baik untuk jantung, dan ada yang menggelarkannya sebagai sex vitamin.Alfalfa pula baik Baik untuk kesihatan dalaman wanita, berfungsi seperti Kacip Fatimah (perapat!), membantu melancarkan kitaran haid, dan banyak lagi kebaikan Alfalfa.


SET G ~ Alfalfa, Vitamin C, B Complex( 3 botol fullpack ni cuma rm160 untuk kegunaan 3-4 bulan.Jika Trial Pack cuma RM80 utk 30hari)

~ sesuai untuk mereka yang mengalami masalah resdung,eczema..allergy

dan untuk setiap yang membeli supplemen2 Shaklee ni..pasti saya akan mengesyorkan sekali untuk mengambil ESP (Energizing Soy Protein..best seller kami... bukan sebab ia best seller tapi Protein adalah asas kepada kesihatan yang optimum... sebab tu kalau anda nak tahu.. BASIC supplemen utk kesihatan menyeluruh terdiri daripada ESP + set A... cuma dalam list Trial Pack tiada ESP kerana ESP ni didatangkan dalam bentuk serbuk...jadi yg dalam serbuk tiada Trial yer... ..beli je setin tu.. anda pasti sukakannya.. Secara ringkasnya ESP ni sangat penting untuk membina dan memperbaharui sel2 tisu, hormon dan enzim di dalam tubuh. sangat. Sangat diperlukan oleh wanita yang mengandung dan menyusukan anak..Penting untuk pembentukan kuku, rambut dan kulit...DAN PROTEIN YANG BERKUALITI sangat membantu pertumbuhan yang baik

Akhir kata kalau anda perasan dalam semua set2 di atas.mesti disertakan sekali B Complex dan Vitamin C...kenapa?... nnt saya cerita dalam next entry..panjang dah ni....
*actually ada banyak lagi vitamin2 Shaklee ...boleh browse thru website shaklee2u.com.my dan boleh contact saya untuk pertanyaan


2 comments:

  1. jom share info @ http://ernizz-ernizz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hurmm.. nampak menarik lar Tuti set² nie.. K. Ina ingat nak amik one set utk kurus punya... set yang maner eak??

    ReplyDelete