Social Icons

Turun 20 kg dalam masa sebulan lebih dengan product shaklee??

Hari ni saya nak share testimoni dari pelanggan genkimomma yang ingin menggunakan produk shaklee setelah mendengar testimoni dari ahli keluraga mereka sendiri.... testimoni nie saya amik bulat2 dari blog genkimomma..

Jom kita baca testimoni daripada blog genkimomma.com ini....


Testimoni terbaru ini saya terima melalui kiriman SMS daripada salah seorang kenalan baru. Beliau berminat untuk mencuba produk Shaklee (Insya Allah) setelah mendengar testimoni ini.


Jom baca…


Sejujurnya, saya juga terkejut dan sangat gembira apabila membaca testimoni ini. Alhamdulillah!


Pastinya saudara tersebut betul-betul tekad dan berdisiplin dalam pengambilan supplements serta menjaga diet harian, sehingga boleh turun berat lebih 20kg dalam masa sebulan lebih sahaja. Tahniah!!!

Sesetengah orang hanya bergantung dengan supplements, tapi kurang ambil pusing tentang pemakanan. Jadi, apabila tidak mendapat kesan yang diimpikan dalam masa yang singkat, akan mudah bertukar dan mencuba produk yang lain pula. Bagaimana hendak berjaya, jika tiada disiplin dan konsistensi, kan?


Produk yang di ambil oleh saudara tersebut:

Lecithin - Retail Price : RM52.50   Price : RM 42.00


Herb-Lax – Retail Price : RM52.50 Price : RM 42.00


Alfalfa – Retail Price : RM53.75  Price : RM43.00


Price kat atas adalah setelah 20 % potongan kepada sesiapa yang mendapatkan produk ini dari blog c-heartsri.blogspot.com.

P/s: hebat kan customer puan Arnie nie... Apa lagi.. kepada sesiapa yang ingin mencuba, jangan malu2 untuk contact saya yerk..

No comments:

Post a Comment